- 1 közepes hagyma felkockázva
- 3 répa felkarikázva
- 2-3 ek savanyú káposzta
- 2-3 ek olívaolaj
- 1 bögre lenmag frissen darálva
- frissen őrölt bors
- szárított zöldségkeverék
- késhegynyi csilipor
A hagymát, répát és savanyú káposztát az olívaolajjal és szükség esetén tisztított vízzel aprítsuk krémes állagúra, majd adjuk hozzá a fűszereket és a darált lenmagport. Keverjük össze, formázzunk belőle golyókat, ha szeretnénk, hempergessük meg őket darált lenmagban, majd tegyük egy edényben a fűtőtest föle és hagyjuk pár órát száradni.
Miután elértük a kívánt állagot, fogyasszuk frissen készített salátával!
Jó étvágyat hozzá!
huuu, Brigi..
VálaszTörléses meg is etted??
Mind???
Nagyon guszta, ha legközelebb jövök, ilyet kerek!! :)
Puszi Edes!