2014. február 8., szombat

Tíz kicsi fasírozott...


  • 1 közepes hagyma felkockázva
  • 3 répa felkarikázva
  • 2-3 ek savanyú káposzta
  • 2-3 ek olívaolaj
  • 1 bögre lenmag frissen darálva
  • frissen őrölt bors
  • szárított zöldségkeverék
  • késhegynyi csilipor


A hagymát, répát és savanyú káposztát az olívaolajjal és szükség esetén tisztított vízzel aprítsuk krémes állagúra, majd adjuk hozzá a fűszereket és a darált lenmagport. Keverjük össze, formázzunk belőle golyókat, ha szeretnénk, hempergessük meg őket darált lenmagban, majd tegyük egy edényben a fűtőtest föle és hagyjuk pár órát száradni.

Miután elértük a kívánt állagot, fogyasszuk frissen készített salátával!
Jó étvágyat hozzá!


1 megjegyzés:

  1. huuu, Brigi..
    es meg is etted??
    Mind???
    Nagyon guszta, ha legközelebb jövök, ilyet kerek!! :)
    Puszi Edes!

    VálaszTörlés