- 4 közepes paradicsom
- 4 beáztatott aszalt paradicsom
- 20 szem zöld olajbogyó
- 2 felkockázott kápia paprika
- avokádó
- 2-3 ek citromlé
- himalájai kristálysó
- szárított zöldségkeverék
- frissen őrölt bors
A paradicsomok "sapkáját" vágjuk le, majd kaparjuk ki és tegyük az aprítóba a paradicsom húsát és a magokat. Öntsük hozzá a beáztatott aszalt paradicsomokat, az olajbogyókat, felkockázott paprikát, az avokádót, citromlevet és fűszereket, majd aprítsuk krémesen apróra a hozzávalókat. Ha elkészült, töltsük meg a paradicsomokat a krémmel, majd vegyes salátaágyra helyezve és olívaolajjal meglocsolva tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése