2014. január 29., szerda

Avokádókrémmel töltött paradicsom salátaágyon


  • 4 közepes paradicsom
  • 4 beáztatott aszalt paradicsom
  • 20 szem zöld olajbogyó
  • 2 felkockázott kápia paprika
  • avokádó
  • 2-3 ek citromlé
  • himalájai kristálysó
  • szárított zöldségkeverék
  • frissen őrölt bors


A paradicsomok "sapkáját" vágjuk le, majd kaparjuk ki és tegyük az aprítóba a paradicsom húsát és a magokat. Öntsük hozzá a beáztatott aszalt paradicsomokat, az olajbogyókat, felkockázott paprikát, az avokádót, citromlevet és fűszereket, majd aprítsuk krémesen apróra a hozzávalókat. Ha elkészült, töltsük meg a paradicsomokat a krémmel, majd vegyes salátaágyra helyezve és olívaolajjal meglocsolva tálaljuk.

Jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése