- 1-2 lereszelt sárgarépa
- 1 felkockázott paradicsom
- 1/2 felkockázott kápia paprika
- 1 érett, felkockázott avokádó
- 1 fejkockázott vöröshagyma
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 1-2 ek citromlé
- himalájai kristálysó
- szárított fűszerkeverék
- fokhagymás bors
Tisztíts meg és reszelj le egy-két sárgarépát hosszú csíkokra. Ez lesz tészta.
Az aprítóba tedd bele a paradicsomot, kápia paprikát, hagymát, fokhagymát, majd keverd össze. Ha elég apró és krémes, akkor add hozzá az avokádót is. Ha elkészült a krém, ízesítsd citromlével, ízlés szerint sóval, szárított fűszerkeverékkel és fokhagymás borssal, majd a lereszelt sárgarépával.
Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése