2013. december 15., vasárnap

Spagetti

  • 1-2 sárgarépa
  • 2-3 paradicsom
  • 4-5 beáztatott, szárított paradicsom (+a víz, amiben ázott)
  • 10-15 szem olajbogyó
  • 1-2 fej hagyma
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • himalájai kristálysó
  • frissen őrölt bors
  • olasz fűszerkeverék (oregánó, bazsalikom, majoranna, kakukkfű)

Tisztíts meg és reszelj le egy-két sárgarépát hosszú csíkokra. Ez lesz tészta.

A többi zöldséget kockázd fel és tedd bele egy aprítóba, majd fél-egy percig aprítsd őket. Ha elkészültél és elég apró lett, keverd össze a szárított paradicsomról leázott lével és a fűszerekkel, majd a lereszelt sárgarépával.

Jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése