2013. december 28., szombat

Variációk spagettire: Kápia paprikás spagetti

  • 2 sárgarépa
  • 1 fehérrépa
  • 1 felkockázott paradicsom
  • 1/2 felkockázott kápia paprika
  • 2-3 beáztatott, szárított paradicsom (+a víz, amiben ázott vagy 1-2 ek olívaolaj)
  • 10-15 szem olajbogyó
  • himalájai kristálysó, fokhagymás bors, szárított zöldségkeverék
  • bazsalikom, borsikafű

Tisztíts meg és reszelj le két sárgarépát és egy fehérrépát hosszú csíkokra. Ez lesz tészta.

A többi zöldséget tedd bele egy aprítóba, majd fél-egy percig keverd őket. Ha elkészültél és elég apró lett, keverd össze a szárított paradicsomról leázott lével vagy 1-2 evőkanál olívaolajjal és a fűszerekkel, majd a lereszelt répával.

Jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése