2013. december 25., szerda

Gombapaprikás

  • 10-15 fej csiperkegomba (champion gomba)
  • 1 fej kimagozott, felkockázott avokádó
  • 1 fej felkockázott hagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 3-4 ek szőlőmagolaj
  • só, bors, pirospaprika, tárkony, petrezselyem, kakukkfű, majoranna

Tisztítsunk, majd mossuk át a gombákat folyó víz alatt! A kalapokat vágjuk szeletekre, majd pácoljuk 2-3 óráig fűszeres olajba (só, bors, pirospaprika, tárkony, petrezselyem, kakukkfű, majoranna).

A gombák törzseit szeleteljük fel és tegyük egy aprítóba az avokádóval, hagymával fokhagymával. Keverjük krémesre, majd keverjük el a bepácolt gombaszeletekkel és fűszerezzük ízlés szerint. Jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése