- 10-15 fej csiperkegomba (champion gomba)
- 1 fej kimagozott, felkockázott avokádó
- 1 fej felkockázott hagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 3-4 ek szőlőmagolaj
- só, bors, pirospaprika, tárkony, petrezselyem, kakukkfű, majoranna
Tisztítsunk, majd mossuk át a gombákat folyó víz alatt! A kalapokat vágjuk szeletekre, majd pácoljuk 2-3 óráig fűszeres olajba (só, bors, pirospaprika, tárkony, petrezselyem, kakukkfű, majoranna).
A gombák törzseit szeleteljük fel és tegyük egy aprítóba az avokádóval, hagymával fokhagymával. Keverjük krémesre, majd keverjük el a bepácolt gombaszeletekkel és fűszerezzük ízlés szerint. Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése